Property Expo & Showcase 2023 Property Expo & Showcase 2023
Property Expo and Showcase - 2023

Longhoonk @ ITPO ITPO sareng Showcase - 2023

06 Januari, 2023 | Gujarat, India

Tim Lambang reueus ngungkabkeun partisipasi anu panganyarna dina Expo harta harti panggedéna bar luhur pikeun sadaya pamilon anu sanés.

Sacara dirancang ku tim Lambangan Londonk teu sapertos anu sanés, sareng éta mangrupikeun perwakilan anu saé pikeun merek urang. Kami liwat bulan ngumumkeun yén urang nampi panghargaan pikeun desain all stabil dina 18 sq. Meter, sareng urang henteu tiasa ngahontal kerja keras sareng kumawasaan tim. Pangalusna na parantos narik perhatian saluran warta lokal, sareng tim Abkonk ayeuna ditapiapi dina média sareng pencét Katingan.

Floormonk @ Property Expo and Showcase - 2023
Floormonk @ Property Expo and Showcase - 2023
Floormonk @ Property Expo and Showcase - 2023
Floormonk @ Property Expo and Showcase - 2023
Floormonk @ Property Expo and Showcase - 2023

Moguild

29 Maret, 2022 | Moscow, Rassia

Dina Maret 2022, urang ngagaduhan kasempetan anu luar biasa pikeun ngiringan Expo Mosbundu. Kami bungah janten aya! Acara ieu pinuh ku ideu inovatif, jalma kreatif sareng produk mere earnaping. Éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang ngawaskeun naon anu anyar di industri teras nyambung sareng sababaraha ahli profésional pikeun widang urang. Saréréa ramah sareng ngabagéakeun. Urang diajar pisan tina daptar sudut pandang batur), tukeur wawasan sareng babagi carita. Éta saéstuna mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dilupakan.

MosBuild 2022 ,Russia
MosBuild 2022 ,Russia
MosBuild 2022 ,Russia
MosBuild 2022 ,Russia
MosBuild 2022 ,Russia

Punten lebetkeun 6 angka OTP ngintunkeun

Ngarobih nomer ponsel

+1

Scan QR Code sareng kéngingkeun aplikasi langsung

Ku neraskeun, anjeun satuju kana Tileswale Syarat panggunaan jeung kabijakan privasi.

+ Requirements