Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Struktur pasar pikeun ngatur industri keramik-ules

Tileswale mangrupikeun kakuatan yén unggal pembeli keramik sareng penjual kedahna! Pasar pasar di mana Ngatur usaha tulis Cepamik anjeun ngan ukur langkung gampang.

Saga urang

Morbi, Gujara gaduh plethora tina ubin u sareng proditenter sareng padagang. Aranjeunna ngagaduhan sistem produksi anu nyukupan sareng pangurus. Urang mendakan yén aya seueur kelompok dina platform media sosial sapertos F Facebook sareng WhatsAppp dimana aranjeunna maxnek produk keramik. Nanging, kusabab watesan tamu sareng hakekat mix sareng efisiensi anu, efisiensi éta cukup rendah, sareng komunikasi anu kawas dibatesan ka gol kelompok.

Teu aya platfer anu mana di dunya anu pamiarikeun masalah komputer dasar ieu. Hasilna, kami nyiptakeun platform online nganggo téknologi nutma niru pikeun ngabahas masalah pasar. Kami anu munggaran di dunya pikeun ngahubungkeun aplikasi pribumi ieu.

Industri Tilames-Tilter mangrupikeun ngamimitian anu ageung dina sareng sorangan; Konsép sacara hebat, tapi teu kurangna operasi pikeun ngaleungitkeun poténsial-poténsial, ngan ukur ngamimitian ogé. Tilesweal mangrupikeun ngamimitian anu damel pikeun ningkatkeun industri anu teu aya hubunganana ku cara nutup jurang anu nyegah éta ngembang sacara ekspononally. Sanés sapertos bit? Sadayana anu urang damel dina ngarobih cara kuno industri Tilters. Tilsweal parantos ngembangkeun platform palami pangguna anu nawiskeun jasa pangbaderan, nyayogikeun paparan pasar-pasar sumber poténsial kanggo.

Nilai inti

Integritas

Ngalakukeun hal anu leres. Kabeneran sareng jujur

Kapamilikan

Sorangan sareng ngabéréskeunana

Diajar kontinyu

Tanya patarosan sareng henteu pernah lirén diajar

Efisiensi

Damel dina hal anu leres

Gotong royong

Kabuka sareng ngabantosan batur

Hasil

Ngukur hasil sareng jam

Tim

Anand Bhoraniya

Anand Bhoraniya

Kapuloan eksekutif (CEO) & co-counder

Pratik Kundariya

Para pelajaran operasi (CoO) & co-counder

Devel

Manajer-operasi, Kantor Penderita

NaTILESWALEKahirupan

Ngarengsekeun masalah, karir

Kami mangrupakeun sakelompok pikiran anu terang, anu damel nuju ngarobih!

Gabung kami dina perjalanan urang
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell