Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Pangakuan global

Ka pajak palijakan mangga liwat platform anu ngarengsekeun masalah industri sareng ningkatkeun sadayana prosés mésér sareng ngajual produk kolamén-ules

Baheula urang, ayeuna & masa depan

Dina span waktos pondok, urang parantos seueur cara liwat keras keras ageung, inovasi, sareng pengkuh. Tim percaya yén kami parantos ngamimitian sareng cai mil!

2019

Kami nyandak léngkah munggaran

  • Ngamimitian perjalanan anu pikaresepeun sareng ngumpul tim anggota sapertos-pikir.
  • Digawé di tungtung tukang nyieun aplikasi sareng situs wéb.
  • Ngajalankeun aplikasi Android & ios
  • Nyiptakeun dasar calon atanapi ngémutan panyebaran kapentingan ngeunaan Tileswale sareng naon anu tiasa
2020

Kami asup sareng bang

  • Desta Tileswie kami & Webse Mobile angkat hirup sareng réspon anu luar biasa ti pangguna
  • Gancang janten bagian penting tina industri
  • Unduh aplikasi ngahontal 97,000+
  • Tarjamahan naros ngeunaan kotak 65 Lakhs
2021

Urang tumuwuh nomer kami

  • Ditandaan kasuksésan jasa borong B2B
  • Ditambahkeun sababaraha fitur pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna
  • Unduh aplikasi ngahontal 2.5+ lakhs
  • Tarjamahan naros ngeunaan kotak crore 1,80
2022

Kami ngalegaan kakuatan & jasa

  • Kami ngetik pasar B2C
  • Dimimitian ku perdagangan produk keramik sareng bantosan logistik.
  • Bakal langkung seueur jumlah patarosan ngeunaan 2,60 kotak crore.
2023

Caket kana tujuan kami

  • Unduh aplikasi bakal ngahontal sakitar 1 juta
  • Bakal ngalindarkeun jumlah patarosan ngeunaan 4 kotak crore.
  • Kami bakal damel nuju janten unicorn sareng ngaéksekusi rencana anu urang gaduh pikeun anu langkung saé

Potong Pilent

Pasar nawiskeun kasempetan

Torowongan arah nomer anu saé

Nomer sanés ngan dilatesanan hasil, tapi éta hésé hampang nalika anjeun nampi nomer sanésna sapertos sapertos dina waktos anu pondok.

65,107

Verified Buyers

32,364

Verified Sellers

76,500

Monthly Active Users

10,00,000

Downloads (By 2024)

120 Cr

Box Inquiries Circulated (By 2030)

Kapamimpinan urang

Kami mikir yén Tempses-Terakhir

Miluan urang dina perjalanan ngawangun pasar anu pangsaéna di planét.

KaretWale parantos ngukir nami pikeun nyalira di industri. 4 pilar anu ngadamel Tileswale kasempetan investasi anu pantes:

Pasar keramik diperkirakeun ngahontal $ 400 milyar ku 2025, tapi sabari ageung kebabikasi. Ieu dimana léngkah tilesweale; Éta ngagaduhan poténsial pikeun skala sareng nutupan sadayana pasar.

Appes anu dianggo dina antarmuka dasar-utamina sareng mendakan parobihan dina real-waktos pikeun nyayogikeun pangguna sareng pangalaman anu saé sareng optimal.

Tileswale parantos merenah ngabantosan pembeli sareng pangajen kanggo kéngingkeun dealobe anu sampurna parantos ngabantosan rébuan bisnis ku nyayogikeun hubungan anu sanés pikeun kabutuhan sareng sambungan tinangtu.

Cileswale percaya dina ngahapus unggal gabungan industri keramik glamic global global. Aplikasi parantos ditampi sareng dihargaan ku pamangku industri.

Hayu Nomer alikan, ideu, kasempetan sareng ka hareup!

Sambungkeun, gabung sareng ngagancangkeun tujuan urang pikeun nyerihkeun industri Sumpam sareng struktur anu pangsaéna di luar. Kami bakal resep ngadangu tanggepan. Kapentingan atanapi kritik anu tiasa ngabantosan urang.

Hoyong investasi dimana waé? Investasi di Tileswale.

Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell