Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Terms & Conditions

  • Ku ngaunduh atanapi nganggo aplikasi, istilah-istilah ieu bakal otomatis dilarapkeun ka anjeun – anjeun kedah mastikeun yén anjeun maca sacara saksama sateuacan nganggo aplikasi. Anjeun teu diidinan nyalin, atanapi ngarobih aplikasi, bagian mana waé tina aplikasi, atanapi mérek dagang urang ku cara naon waé. Anjeun teu diidinan nyobian nimba kodeu sumber aplikasi, sareng anjeun ogé henteu kedah nyobian narjamahkeun aplikasi kana basa sanés, atanapi ngadamel versi turunan. Aplikasi sorangan, sareng sadaya merek dagang, hak cipta, hak pangkalan data sareng hak cipta intelektual sanés anu aya hubunganana, masih milik Light Link Solutions.
  • Light Link Solutions komitmen pikeun mastikeun yén aplikasi éta mangpaat sareng éfisién sabisa. Ku sabab éta, kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih kana aplikasi atanapi ngecas jasana, iraha waé sareng alesan naon waé. Kami moal pernah ngecas anjeun pikeun aplikasi atanapi jasana tanpa ngajelaskeun pisan ka anjeun naon anu anjeun mayar.
  • Aplikasi TilesWale.com nyimpen sareng ngolah data pribadi anu anjeun parantos nyayogikeun ka kami, pikeun nyayogikeun Layanan kami. Tanggung jawab anjeun pikeun ngajaga telepon anjeun sareng aksés ka aplikasi aman. Kituna kami nyarankeun yén anjeun teu jailbreak atawa root telepon anjeun, nu mangrupa prosés nyoplokkeun larangan software sarta watesan ditumpukeun ku sistem operasi resmi alat Anjeun. Éta tiasa ngajantenkeun telepon anjeun rentan ka malware/virus/program jahat, kompromi fitur kaamanan telepon anjeun sareng tiasa hartosna yén aplikasi TilesWale.com moal tiasa dianggo leres atanapi sadayana.
  • Anjeun kedah sadar yén aya sababaraha hal anu Light Link Solutions moal tanggung jawab. Sababaraha fungsi aplikasi bakal ngabutuhkeun aplikasi pikeun gaduh sambungan internét anu aktip. Koneksina tiasa Wi-Fi, atanapi disayogikeun ku panyadia jaringan sélulér anjeun, tapi Light Link Solutions teu tiasa nanggung tanggung jawab aplikasi henteu tiasa dianggo dina pungsionalitas pinuh upami anjeun henteu gaduh aksés ka Wi-Fi, sareng anjeun henteu. gaduh tunjangan data anjeun tinggaleun.
  • Upami anjeun nganggo aplikasi di luar daérah anu nganggo Wi-Fi, anjeun kedah émut yén syarat perjanjian sareng panyadia jaringan sélulér anjeun bakal tetep berlaku. Hasilna, anjeun tiasa ditagihkeun ku panyadia sélulér anjeun kanggo biaya data salami sambungan nalika ngaksés aplikasi, atanapi biaya pihak katilu anu sanés. Dina ngagunakeun aplikasi, anjeun nampi tanggung jawab kanggo biaya sapertos kitu, kalebet biaya data roaming upami anjeun nganggo aplikasi di luar wilayah asal anjeun (nyaéta daérah atanapi nagara) tanpa mareuman roaming data. Upami anjeun sanés anu mayar tagihan pikeun alat anu anjeun anggo aplikasina, punten perhatikeun yén kami nganggap anjeun nampi idin ti anu mayar tagihan pikeun ngagunakeun aplikasi éta.
  • Sapanjang jalur anu sami, Light Link Solutions teu tiasa salawasna nanggung tanggung jawab kana cara anjeun nganggo aplikasi, nyaéta anjeun kedah mastikeun yén alat anjeun tetep dicas - upami batréna béak sareng anjeun henteu tiasa ngaktipkeunana. Service nu, Light Link Solutions teu tiasa nampi tanggung jawab.
  • Ngeunaan tanggung jawab Light Link Solution pikeun panggunaan aplikasi anjeun, nalika anjeun nganggo aplikasi, penting pikeun émut yén sanaos urang ngusahakeun pikeun mastikeun yén éta diropéa sareng leres unggal waktos. , kami ngandelkeun pihak katilu pikeun masihan inpormasi ka kami supados kami tiasa nyayogikeun ka anjeun. Light Link Solutions henteu nanggung tanggung jawab pikeun karugian, langsung atanapi henteu langsung, anu anjeun alami salaku hasil tina ngandelkeun sapinuhna kana fungsionalitas aplikasi ieu.
  • Dina sababaraha waktos, urang panginten hoyong ngapdet aplikasi. Aplikasi ayeuna sayogi dina Android - sarat pikeun sistem (sareng kanggo sistem tambahan naon waé anu urang mutuskeun pikeun manjangkeun kasadiaan aplikasi) tiasa robih, sareng anjeun kedah ngaunduh apdet upami anjeun hoyong tetep nganggo. aplikasi. Light Link Solutions henteu ngajangjikeun yén éta bakal salawasna ngapdet aplikasi supados relevan pikeun anjeun sareng / atanapi tiasa dianggo sareng versi Android anu anjeun pasang dina alat anjeun. Najan kitu, anjeun janji bakal salawasna nampa apdet pikeun aplikasi lamun ditawarkeun ka anjeun, Urang ogé bisa hayang eureun nyadiakeun aplikasi, sarta bisa ngeureunkeun pamakéan éta iraha wae tanpa méré bewara terminasi ka anjeun. Kacuali kami nyarioskeun ka anjeun anu sanés, nalika terminasi, (a) hak sareng lisénsi anu dipasihkeun ka anjeun dina istilah ieu bakal mungkas; (b) anjeun kedah ngeureunkeun ngagunakeun aplikasi, sareng (upami diperyogikeun) ngahapus tina alat anjeun.
  • Urang tiasa ngamutahirkeun Sarat sareng Kaayaan urang ti waktos ka waktos. Ku kituna, anjeun disarankan pikeun marios kaca ieu périodik pikeun sagala parobahan. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan parobahan naon waé ku ngeposkeun Sarat sareng Kaayaan anyar dina halaman ieu. Parobihan ieu efektif langsung saatos dipasang dina halaman ieu.
  • Mun anjeun mibanda patalékan atanapi saran ngeunaan Sarat jeung Kaayaan urang, ulah ragu ngahubungan kami di [email protected]
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell