Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

  Itungan Box

  Itungan

Kotak Kalkulator

Janten Flooring sareng Backsplash atanapi Claddings Tiles parantos jalan kana unggal rohangan konstruksi anjeun. Éta kasar, kaku, gampang dijaga, sareng gaduh wengkuan palaksanaan anu teu aya tungtungna di sadaya permukaan kalayan rupa-rupa pola, desain, warna sareng bérés.. Nanging, sabab ubin aya dina ukuran anu teu kaétang sapertos kitu sareng anjeun tiasa langkung bingung pikeun ngira-ngira persis sabaraha ubin anu anjeun peryogikeun pikeun permukaan, tapi Ubin Wale – solusi hiji eureun anjeun pikeun sakabéh ubin anjeun sarta kaperluan keramik datang pikeun ngabéréskeun ngan éta, kalawan kalkulator ubin inovatif tur embedded kami anjeun bisa nangtukeun sabaraha ubin anjeun peryogi dina ngan sababaraha clicks..


Tapi sateuacan anjeun nganggo Kalkulator Tiles kami, anjeun kedah leres-leres nangtukeun daérah rohangan anjeun, pikeun manggihan wewengkon, kalikeun lebar ku panjang lantai atawa témbok dina suku pikeun manggihan footage pasagi atawa anjeun bisa langsung ngasupkeun nilai panjang sarta rubak dina kalkulator urang. Saterasna, pilih kategori ubin tina pilihan turun-handap pikeun jinis ubin anu anjeun pilih atanapi visualisasi via visualizer Tiles kami pikeun kamar khusus sareng aplikasina. Teras pilih ukuran ubin anu anjeun hoyong pasang dina rohangan. .

Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell