Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

More Than Just A Job, We Offer An Opportunity To Revolutionize
The Ceramic Marketplace
Open Positions

Leadership
Founder's Office: Operations
Full time

Taros

  • Manages sababaraha situs gudang museurkeun kana nilai Inventori sareng prosés internal
  • Ngajaga narima, gudang padumukan, sareng operator distribusi ku ngamimitian, koordinating program, sareng mastikeun program, operasionalkeun, sareng produksi tanaga sareng prosedur persed
  • Tanggung jawab strategi sareng fungsi manajemén raksinasi aksi ogé pikeun perencanaan sareng ngarahkeun kagiatan sareng operasi bisnis
  • Rencana, dirahkeun sareng ngontrol operasi gudang ngaliwatan pangawasan bawahan
  • Ngaluarkeun Disples
  • Alkasi korusi sareng infrastruktur standar pikeun ngamungkinkeun pamakean luhur pikeun usaha panyirangan, ngirangan biaya, sareng ningkatkeun tingkat jadatan jasa.
  • Ngarah hiji tim eksekutif operasi sareng setting kpis pikeun tim

Sarat

  • Pangajajaran sabab Ngurus, ngarencanakeun, sareng ngarés desain ranté
  • Komunikasi anu kuat sareng kaahlian interpersonal kalayan kamampuan dina hubungan ngawangun hubungan sareng profésional sadaya tingkat organisasi.
  • Kaahlian organisasi alus teuing
  • Kamampuhan dina masalah-ngarengsekeun sareng badami
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Supply
Full time

Taros

  • Ngadamel, neruskeun sareng rélatif rencana stratfik anu fungsién fungsi anu cocog pikeun alamat syarat bisnis nyatét atanapi daérah, pengalabungan sanés.
  • Terus ngarobih tren éksternal sareng ngaidentipikasi kasempetan internal pikeun pamutahiran vidéo.
  • Gawates daya lokal sareng nyetél patokan proyék manajemén Proyék, Rencanakeun, sareng palaksanaanage, "mimiti 'kanggo henteu ngaleungitkeun sampakan sareng gagal.
  • Ngaratu kaayaan palaksanaan, manajemén anu kurang, sareng efekitas penjualan sareng operasi operasi.
  • Promote and develop tight integration between planning, logistics, and other operations areas and optimize performance in schedule attainment, adherence, and on-time delivery.
  • Mana sareng Proyék Proyék Suplai sareng tim anu ngamotivasi sareng eksekutif
  • Desain, ngamekarkeun sareng ngaéksekusi solusi pikeun ngajawab masalah bisnis kritis
  • Atur KRA pikeun tim sareng mastikeun minuhan aranjeunna sacara rutin
  • Dianggo Recruiting, Setélan Statchuah, Pelatihan sareng Kawlataan Kondisi & Operasi
  • Kéngingkeun leungeun sareng prosés pasokan ti waktos ka waktos pikeun ngembangkeun pamahaman anu langkung jero

Sarat

  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
  • Jalma anu ngahargaan gambar anu langkung ageung sareng masihan perhatian ka detil
  • Jalma anu parantos ngalibetkeun tim sateuacan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Sr. Sales
Full time

Taros

  • Nuju sareng ngatur proyék penjualan pan-india sareng tim manajer akun motivasi
  • Desain, ngamekarkeun sareng ngaéksekusi solusi pikeun ngajawab masalah bisnis kritis
  • Atur KRA pikeun tim sareng mastikeun minuhan aranjeunna sacara rutin
  • Diawaskeun atanapi setting tujuan, pelatih sareng kunjungan tim penjualan
  • Nganggap tanggung jawab pikeun pangembangan anggaran sareng ngahasilkeun penjualan sareng pendapatan.
  • Kéngingkeun leungeun sareng prosés penjualan ti waktos-waktos pikeun ngembangkeun pamahaman anu langkung jero
  • Mingpin tim penjualan eksekutif sareng manajer penjualan pikeun ngahontal sareng ngaleuwihan target penjualan
  • Pastikeun yén sadaya proyék sareng kampanye dibales dina kualitas anu paling luhur sareng produk dikirimkeun salaku per standar

Sarat

  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
  • Jalma anu ngahargaan gambar anu langkung ageung sareng masihan perhatian ka detil
  • Jalma anu parantos ngalibetkeun tim sateuacan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Finance
Full time

Taros

  • Pariksa, alokasi, pos sareng rekonstrile akun anu dibayar sareng ditampi
  • Ngahasilkeun laporan akuntansi gratis sareng nampilkeun hasilna
  • Nganalisa inpormasi finansial sareng nyimpulkeun status finansial
  • Kasalahan titik sareng nyarankeun cara pikeun ningkatkeun efisiensi sareng belanja
  • Nyadiakeun dukungan téknis sareng naséhat kana akuntan manajemén
  • Pariksa sareng nyarankeun modifikasi pikeun sistem akuntansi sareng prosedur
  • Ngatur asuhan Aksés sareng Bookkeepers
  • Ilubiung dina setélan standar sareng prosés khusus
  • Nyayogikeun input kana prosés setting tujuan jabatan
  • Nyiapkeun pernyataan keuangan sareng ngahasilkeun anggaran dumasar kana jadwal
  • Ngabantosan sareng audit pajak sareng mulih pajeg
  • Audit internal sareng kantor éksternal pikeun mastikeun patuh
  • Prosés bulan-akhir-akhir sareng taun-tungtung taun
  • Ngembangkeun sareng prosés bisnis sareng ngatur kawijakan akuntansi pikeun ngajaga sareng nguatkeun kadali internal

Sarat

  • Dibadarkeun pangalaman salaku controller finansial, pengawas Akuntansi, Kapala atanapi Akuntan Senior
  • Pangetahuan jero prosedur akuntansi dasar
  • Pangertian dina prinsip akuntansional anu ditampi sacara umum (GAAP)
  • Kasadaran ngeunaan tren bisnis
  • Familiity sareng pernyataan akuntansi finansial
  • Pangalaman sareng fungsi ledger umum sareng prosés bulan / akhir bulan / akhir taun
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Founder's Office: Product Lead
Full time

Taros

  • Koordinat sareng desain sareng tim pangembangan pikeun nyumponan sarat produk
  • Mangtaun a pangalaman anu aya pangalaman pelanggan, ngaidentipikasi sareng ngeusian jurang produk sareng ngahasilkeun ideuik anyar anu tumuh bagal pasar, ningkatkeun pangalaman palanggan sareng pamekaran
  • Jieun mésér kanggo produk visi boh sacara internal sareng mitra luar biasa
  • Ngembangkeun harga produk sareng strategi posisi
  • Tarjamahkeun strategi produk pikeun syarat rinci sareng prototipes
  • Ruang lingkup sareng prioritize kagiatan dumasar kana bisnis sareng dampak customer
  • Gawé raket nganggo tim rékayasa pikeun nganteurkeun sareng waktos anu gancang sareng sumber daya optimal
  • Produk Dirir Produk kalebet damel sareng tim hubungan umum, eksekutif, sareng anggota tim manajemén produk anu sanés
  • Ekspankiate rencana promosi pikeun mastikeun yén aranjeunna konsisten sareng strategi garis produk sareng pesen éta sacara efektif
  • Polah salaku produk evangelist pikeun ngawangun kasadaran sareng pamahaman
  • Ngawakilan perusahaan ku nganjang konsumén pikeun ngarawat tanggapan ngeunaan produk sareng jasa

Sarat

  • Ditembangkeun pangalaman damel dina Manajemén Produk atanapi salaku Manajer Produk Associate
  • Rékam Lacak Ngatur Sadaya Umum Alatan Produk anu suksés Sapanjang Hidahna
  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Product & Design
Product Designer
Full time

Taros

  • Ngumpulkeun sareng ngitung syarat pangguna dina kolaborasi sareng manajer produk sareng insinyur
  • Ngalaksanakeun sareng ngarencanakeun panalungtikan pangguna pikeun kéngingkeun wawasan kana masalah pangguna sareng ngaidentipikasi kasempetan anyar pikeun damel
  • Nganalisa papanggihan nganggo persmas, pasang peta sareng bérés sékrési
  • Nyiapkeun sareng nampilkeun draf kasar ka tim internal sareng pamangku sedeng konci
  • Ngintunkeun ideu desain nganggo storrowards, prosés ngalir sareng arsitéktur inpormasi
  • Ngembangkeun UI mockups sareng prototipes anu jelas ngagambarkeun kumaha fungsi produk
  • Nyiptakeun Desain Grafik (E.G. Gambar, sketsa sareng tabel)
  • Ngaidentipikasi sareng ngatasi masalah ux
  • Ngadamel pangaluyuan sareng beserations dumasar kana eupan balik sareng tés
  • Kemit ka Standar Standar Di Font, warna sareng komponén desain sistem desain

Sarat

  • Ditembangkeun pangalaman damel salaku desainer Ui / UX atanapi peran anu sami
  • Portopolio proyék desain
  • Pangajaran-dating-date résistan desain sapertos pogma, Miro, ilustrasi sareng protopie
  • Sumanget tim; Kaahlian komunikasi kuat pikeun kolaborasi sareng sagala rupa pamangku kapentingan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Product Analyst
Full time

Taros

  • Ngalaporkeun ka Manajer Produk sareng kolaborasi sareng tim pangembangan produk.
  • Anjeun bakal ngartos syarat customer ku ngalaksanakeun panalungtikan pangguna.
  • Ngumpulkeun data produk, kalebet AnalyStics Wéb, statistik, sareng konsumen data produk.giering konsumen, kalebet Angan Annaly, sareng tren konsumen.
  • Desain sareng ngajalankeun tés / b pikeun ningkatkeun perjalanan pangguna sareng konvérsi lalulintas
  • Nganalisis data panalungtikan konsumen sareng ngarékam cacad produk.
  • Nangtoskeun perbaikan pikeun fitur produk.
  • Koordinaten mendakan sareng tim produk sareng aligning nganggo tujuan bisnis.
  • Evaluasi produk perusahaan sareng ngabandingkeun aranjeunna ngalawan tren industri.
  • Damel dashboards sareng laporan pikeun rutin mastikeun hasil sareng monitor métrik konci
  • Ngembangkeun pamahaman produk perusahaan pikeun nyumponan kabutuhan perusahaan sareng ka hareupna.
  • Anjeun kedah terang pelanjel-peluncuran Post Post sareng bancil sami supados ningkatkeun pangalaman produk. (Urang nuju ngobrol sareng corét
  • Datang sareng dampak bisnis anu jelas pikeun unggal fitur anu disarankeun.
  • Nganalisa métrikna terus ningkatkeun produk perusahaan.
  • Gawé sareng depawa perusahaan anu sanés ningkatkeun analisis sareng presentasi produk.
  • Anjeun bakal mawa kamampuan anu ditetepkeun di lingkungan cross-fungtrasi nganalaya langkah sareng penjualan, pamasaran, manajemén bisnis, Customessing ngadukung sareng tim customer

Sarat

  • Gelar Skacelor dina élmu Komputer, manajemén bisnis, pamasaran, atanapi sawah anu aya hubunganana.
  • Pangalaman dina ngumpul sareng ngetik data produk sareng tanggapan konsumen.
  • Kamampuhan ngalaporkeun ka judi produk sareng kolaborasi nganggo tim pangembangan produk.
  • Kamampuan pikeun nyiptakeun visualisasi dina métabase.
  • Dalaman-pangalaman tangan sareng campuran, amplitudo, aplikasi analy khusus pikeun ngadamel tren, corong, kodmorts.
  • Kanyaho kuat tina sql sareng Excel
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Engineering
PHP Developer
Full time

Taros

  • Cara ngungkulan, nguji, sareng ngajaga software Produk sareng Dadang.
  • Damel skrip pikeun ngagampangkeun sistem klien pikeun nyumponan pagelaran sareng tujuan.
  • Nguji sareng ngembangkeun software kanggo aplikasi klien.
  • Ngagunakeun debugger sumber sareng nyerat atanapi ngarobih software klien.
  • Pangalaman tangan sareng situs pamrosésan gambar. Ex: - TilesView
  • Kanyaho alus tina kerangka psmerk, MVC, API, MySQL, CSS, Ijon, HTML5, USM5, WK
  • Pangalaman anu damel sareng selai ngajual ideu, syarat anu cokyan, sareng parantos ngaliwatan prosés anu kompléks.
  • Ngembangkeun desain software kualitas luhur sareng arsitéktur dina dokumen rinci.

Sarat

  • Kauangan kuat tina kerangka wéb PHP sapertos lercat, kode ungaja, Jogisitas, sareng sajeril gumantung kana tumpukan téknologi.
  • Pangalaman anu kuat dina analisa peryarat, desain sistem, desain desain.
  • Analitis alus, téknis, sareng kaahlian komunikasi
  • Minimum 1 - 4 taun pangalaman nganggo diploma, gelar, atanapi pendidikan anu sami.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Android developer
Full time

Taros

  • Ngaksain sareng ngayakeun modern, ngaman, sareng aplikasi Android anu alangit nganggo Kotlin.
  • Terus diajar sareng milari cara ningkatkeun diri sareng prosés di sabudeureun anjeun.
  • Mastikeun prestasi anu pangsaéna, kualitas, sareng responsif produk
  • Manggihan sareng nerapkeun fitur téknologi anyar sareng tim kami pikeun ningkatkeun pamekar sareng pangalaman pamaké.

Sarat

  • Ngalaman di Koto, atanapi ngagaduhan kahayang anu kuat pikeun mindahkeun Kotlin.
  • Komponén trelajar, sépol gumantung kapenderit bisnis, komponéktur andrece, corlin corutin, jsb.
  • Pangalaman dina ngirangan aplikasi Androad dinamis (nabos gratis kalayan fungsionalitas épék) tina desain, pangwangunan, sareng panyebaran.
  • Kaahlian debugging alus, ngabéréskeun masalah, kaahlian téknis sareng komunikasi anu kuat
  • Pang élmu ka Android SDK, paripolah na parobihan, sareng inti kembangan.
  • Ngalaman sareng neundeun, linking, sareng nyewa pagel.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com
Web designer cum developer
Full time

Taros

  • Ngadamel, ngeusian sareng dokumenes aksés ku pangwangunan wéb, sareng nawiskeun pangropéa wéb, Mananton bank, sareng Dukungan téknis.
  • Ngajalankeun ujian fungsi sareng kode debug.
  • Jieun sareng henteu mendakan situs web pikeun ahir klien nganggo tren wéb sapertos WALML 5, Brawa, sareng Jéks.
  • Nyiptakeun wirelrani pikeun mutuskeun perenah.
  • Nangtukeun syarat pangguna sareng sistem pikeun situs wéb sareng aplikasi anu anyar.
  • Tulis atanapi balesan kodeu kanggo sagala rupa aplikasi.
  • Ngajalankeun ujian fungsi sareng kode debug.
  • Bébas nganggo pamekar mobile ngawangun situs web mobile-resistiftif.

Sarat

  • Kaahlian coding anu kuat di sisi sareng pangalaman (HTML / CSS / Javascript / Jquery).
  • Pangalaman sareng mockup sareng alat prototipping.
  • Pamahaman prakték kaamanan.
  • Familiable sareng alat diagnostik jaringan.
  • Masalah ngarengsekeun masalah sareng kaahlian Manajemén tim.
  • Pangetahuan jero tina desain wéb sareng diropéa
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com
iOS developer
Full time

Taros

  • Ningkatkeun sareng Ngadamel Aplikasi Mobile pikeun platform ios Apple.
  • Babaturan sareng tim desain pikeun ngartikeun fitur aplikasi.
  • Mastikeun kualitas sareng pagelaran aplikasi kana spésifikasi.
  • Ngaidentipikasi masalah poténsial sareng réproduksi aplikasi.
  • Ngaropéa aplikasi bug sateuacan pelepasan akhir.
  • Publikasi aplikasi dina App Store.
  • Ngajaga kode sareng atom tina aplikasi.
  • Mendesain sareng ngalaksanakeun apdet aplikasi.

Sarat

  • Gelar Skacelor dina Élmu Élmu Komputer atanapi Téknik Software.
  • Kondisi pangalaman salaku pamekar aplikasi.
  • Henteu janten objektif-C, swift, sareng Culo toél.
  • Wugesan éksténsif sareng kerangka ios sapertos data inti sareng animasi inti.
  • Kanyaho ios jasa mundur.
  • Pangaweruh tina prinsip desain Apple sareng tawar antaridaan aplikasi.
  • Sacara kuat dina alat ngabersihan kode kaasup Mérkurial, Git, sareng SVN.
  • Kanyaho di perpustakaan dumasar c-.
  • Hamat nganggo Bewara Push, APIS, sareng olahtalatah média.
  • Pangalaman kalayan integrasi terus-terusan.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Full Stack Developer
Full time

Taros

  • Ngembangkeun arsitéktur website hareup.
  • Mendesain interaksi pangguna dina halaman wéb.
  • Ngembangkeun aplikasi Website-réngsé.
  • Nyiptakeun server sareng Database kanggo fungsionalitas.
  • Éstimasi mélonkeun ponsel pikeun telepon sélulér
  • Mastikeun responsif tina aplikasi.
  • Gawé bareng desainer grafis pikeun fitur desain wéb.
  • Ningali hiji proyek ti konsepsi pikeun produk bérés.
  • Ngararancang sareng ngamekarkeun apisi.
  • Rapat kabutuhan téknis sareng konsumen.
  • Tetep ngambek pamekaran dina aplikasi wéb sareng basa pamraduran.

Sarat

  • Gelar dina élmu komputer.
  • Kaahlian mana organ sareng proyék.
  • Panyajatna sareng hiji basa end waktos pekas sapertos HTML, CSS, sareng Javascrip.
  • Ahli resep sareng kerangka Javascript sapertos Js, Réaks, sareng amer.
  • Pamii ngabantosan basa panulis sapertos python, Ruby, Java, PHP, sareng .net.
  • Octabars sareng téknologi Akabelil sapertos MySQL, gatal, sareng Mulodamb.
  • Kaahlian komunikasi komunikasi.
  • Kaahlian anu pikaresepeun.
  • Perhatian ka detil.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Sales & Marketing
Zonal Manager
Full time

Taros

  • Nuju sareng ngatur proyék penjualan pan-india sareng tim manajer akun motivasi
  • Desain, ngamekarkeun sareng ngaéksekusi solusi pikeun ngajawab masalah bisnis kritis
  • Atur KRA pikeun tim sareng mastikeun minuhan aranjeunna sacara rutin
  • Diawaskeun atanapi setting tujuan, pelatih sareng kunjungan tim penjualan
  • Nganggap tanggung jawab pamekaran anggaran sareng ngahasilkeun penjualan sareng hasil.
  • Kéngingkeun leungeun sareng prosés penjualan ti waktos-waktos pikeun ngembangkeun pamahaman anu langkung jero
  • Mingpin tim penjualan eksekutif sareng manajer penjualan pikeun ngahontal sareng ngaleuwihan target penjualan
  • Pastikeun yén sadaya proyék sareng kampanye dibales dina kualitas anu paling luhur sareng produk dikirimkeun salaku per standar

Sarat

  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
  • Jalma anu ngahargaan gambar anu langkung ageung sareng masihan perhatian ka detil
  • Jalma anu parantos ngalibetkeun tim sateuacan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Telemarketing Executive (Female)
Full time

Taros

  • Ngahasilkeun mingpin sareng ngahasilkeun pendapatan
  • Jawaban telepon asup tina calon pelanggan
  • Tanya patarosan penting pikeun ngartos syarat customer.
  • Catetan inpormasi pribadi palanggan akurat dina sistem komputer
  • Nungkulan keluhan atanapi mamang pikeun ngajagaan reputasi perusahaan
  • Inditkeun "mil tambahan" pikeun nyumponan kuota penjualan sareng mempermudah penjualan hareup
  • Jaga rékaman telepon sareng penjualan sareng ngarékam inpormasi anu mangpaat

Sarat

  • Pradir pangalaman salaku telemarketer atanapi pancalan anu sami / peran jasa customer
  • Komunikasi sareng komunikasi sareng keterampilan
  • Pokusan dina basa Inggris
  • Terampil dina badami sareng urusan sareng keluhan
  • Pengkuh sareng berorientasi

Angga

  • Jadwal fleksibel (ngamimitian dinten anjeun antara 8 sareng 10 am - nalika anjeun ngalakukeun pagawéan pangsaéna!)
  • Baju unggal dinten henteu kanggo anjeun? Kami nampi! Ngarasakeun kodeu pakéan sual urang
  • Tim sapertos teu aya anu
  • Mayar pikaresepeun
  • Kawijakan panto kabuka
  • Pangwangunan profésional
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Supply and Ops
Category Manager
Full time

Taros

  • Ngawangun Papabungan anu didinik ku pamahaman anu nyayogikeun kana ranté dina ranté anu saé.
  • Ngarecahana dumasar kana paham kana sababaraha akur anu tiasa ngaruksak ranté pasokan tradisional
  • Ngabédakeun sareng ngaleungitkeun pasokan dumasar kana parameter kualitas.
  • Gawé sareng para ahli industri sareng proditén kiyeu luhur kanggo ningkatkeun standar kualitas sareng di batan industri sacara jéntré.
  • Opboards Pabrikan anyar sareng ngajaga hubungan sareng produsén anu tos aya
  • Ngatur Operasi Mésér Sateuacan sareng Salila Dispatches
  • Mastikeun yén sagala proyék sareng kampanye dibales dina kualitas anu paling luhur sareng produk dikirimkeun salaku per standar merek

Sarat

  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
  • Aya anu parantos dikaluarkeun ku kumaha pabrik anu ageung di India beroperasi sareng tiasa nganggap cara pikeun ngaganggu industri.
  • Jalma anu ngahargaan gambar anu langkung ageung sareng masihan perhatian ka detil
  • Jalma anu parantos ngalibetkeun tim sateuacan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Sourcing Manager
Full time

Taros

  • Ngawangun Papabungan anu didinik ku pamahaman anu nyayogikeun kana ranté dina ranté anu saé.
  • Ngarecahana dumasar kana paham kana sababaraha akur anu tiasa ngaruksak ranté pasokan tradisional
  • Ngabédakeun sareng ngaleungitkeun pasokan dumasar kana parameter kualitas.
  • Gawé sareng para ahli industri sareng proditén kiyeu luhur kanggo ningkatkeun standar kualitas sareng di batan industri sacara jéntré.
  • Opboards Pabrikan anyar sareng ngajaga hubungan sareng produsén anu tos aya
  • Ngatur Operasi Mésér Sateuacan sareng Salila Dispatches
  • Mastikeun yén sagala proyék sareng kampanye dibales dina kualitas anu paling luhur sareng produk dikirimkeun salaku per standar merek

Sarat

  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
  • Aya anu parantos dikaluarkeun ku kumaha pabrik anu ageung di India beroperasi sareng tiasa nganggap cara pikeun ngaganggu industri.
  • Jalma anu ngahargaan gambar anu langkung ageung sareng masihan perhatian ka detil
  • Jalma anu parantos ngalibetkeun tim sateuacan
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Operations Manager
Full time

Taros

  • Polah salaku tautan antara tim penjualan sareng mésér, cross-vertifikasi sareng nempatkeun pesenan mésér
  • Komunikasi sareng Turutan-Ups sareng Penjualan sareng Pesunjul sareng Pesenan ngeunaan pesenan di ngolah
  • Komunikasi anu kuat sareng klien salami waktos dispatch
  • Ngajaga komunikasi sareng mitra logistik salaku sareng nalika diperyogikeun
  • Ngaluarkeun Disples
  • Mastikeun résolusi anu ditangtoskeun
  • Cating ka Keluhan Customer sareng mastikeun tingkat panguasa pangpayunna
  • Ngarah hiji tim eksekutif operasi sareng setting kpis pikeun tim

Sarat

  • Dibuktikeun pangalaman salaku Operations manajer
  • Pangalaman dina operasi atanapi kiriman sareng nyayogikeun solusi dumasar kana kabutuhan customer
  • Komunikasi anu kuat sareng kaahlian interpersonal kalayan kamampuan dina hubungan ngawangun hubungan sareng profésional sadaya tingkat organisasi.
  • Kaahlian organisasi alus teuing
  • Kamampuhan dina masalah-ngarengsekeun sareng badami
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Senior Supply Chain Manager
Full time

Taros

  • Manages sababaraha situs gudang museurkeun kana nilai Inventori sareng prosés internal
  • Ngajaga narima, gudang padumukan, sareng operator distribusi ku ngamimitian, koordinating program, sareng mastikeun program, operasionalkeun, sareng produksi tanaga sareng prosedur persed
  • Tanggung jawab strategi sareng fungsi manajemén raksinasi aksi ogé pikeun perencanaan sareng ngarahkeun kagiatan sareng operasi bisnis
  • Rencana, dirahkeun sareng ngontrol operasi gudang ngaliwatan pangawasan bawahan
  • Ngaluarkeun Disples
  • Alkasi korusi sareng infrastruktur standar pikeun ngamungkinkeun pamakean luhur pikeun usaha panyirangan, ngirangan biaya, sareng ningkatkeun tingkat jadatan jasa.
  • Ngarah hiji tim eksekutif operasi sareng setting kpis pikeun tim

Sarat

  • Pangajajaran sabab Ngurus, ngarencanakeun, sareng ngarés desain ranté
  • Komunikasi anu kuat sareng kaahlian interpersonal kalayan kamampuan dina hubungan ngawangun hubungan sareng profésional sadaya tingkat organisasi.
  • Kaahlian organisasi alus teuing
  • Kamampuhan dina masalah-ngarengsekeun sareng badami
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Human Resources
Senior HR Manager
Full time

Taros

  • Nyiptakeun laporan henteuna, laporan Fourover, Uni Méren anu mikaresep syarat anu iming sareng masalah sanésna, nasabah, sareng ngémutan résolusi .
  • Perencanaan sareng ngalaksanakeun surudai sistem biasa, ngapdet organisasi organisasi sareng résiko bisnis ..
  • Nanganan siklus kahirupan karyawan lengkep tina écés pikeun kaluar. .
  • Pembaruan sistem nganggo parobihan pagawe, nyiptakeun hurup, kalebet bewara ka gaji sareng departemén sanés.
  • Ulasan pagelaran anu saatos-teras-terasan sareng ngaidentipikasi jalur karir individu dina rencana organisasi.
  • Ngalawan pisaaan santunan, kalebet promosi, daptar ulang, misit ningkat, sareng tawaran proyék. .
  • Kolaborasi sareng rekrut sareng manajer pikeun ngaidentipikasi, ngawawancara, sareng pilih calon anu mumpuni

Sarat

  • Ditambahkeun pangalaman damel salaku manajer HR atanapi peran anu sami.
  • Pangalaman sareng manajemén karyawan.
  • Pamahaman program rujukan .
  • Kaahlian komunikasi sareng ditulis sareng kaahlian .
  • Kaahlian multi-tugas sareng waktos-mana waé, kalayan kamampuan pikeun ngajantenkeun pertimbangan tugas .
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Talent Acquisition Specialist
Full time

Taros

  • Hangka sareng departemen internal pikeun nangtukeun kabutuhan rekrutmen.
  • Nangtukeun kriteria pamilihan, ngayakeun profil, sareng syarat proyék pikeun posisi kosong. .
  • Calonénsi pot kapal lebu ngalangkungan portal karir Spylatis, situs rekrutmen, papan padamelan, platform sosial, pacet, sareng flyers, nalika diperyogikeun.
  • Ngatur prosés nyewa via sistem pelacak pelacak éléktronik.
  • Calon ngaevaluasi aplikasi sareng calon layar liwat télépon atanapi email, ogé masenah penemuan pre-wawancari.
  • Ngawijakan patarosan wawancara sareng ngalaksanakeun wawancara panggero-jalmi atanapi pidéo nganggo calon anu displipik.
  • Nyiapkeun ramalan produsén salaku bagian tina perencanaan strategis perusahaan.
  • Prosesing prosés sareng ngukut hubungan anu saé kalayan calon poténsial sareng pelamar baheula.
  • Ngembangkeun strategi sareng prosedur sadinten sadinten kanggo trend kebon, ogé ngajaga pitunjuk penghakilan dina médan.

Sarat

  • Gelar sarjung dina manajemén sumber manusa, atanapi sami.
  • 2-3 taun pangalaman salaku spesialis anu berbakat, atanapi anu sami.
  • Sertifikasi anu diala ti Institutikasi HR Sertifikasi bakal nguntungkeun.
  • Kapanggihna dina sistem pelajusan pelaindung, sapertos orak corko sareng icims.
  • Kamampuhan pikeun anggun sareng departemen internal sareng ngamekarkeun strategi ngahijikeun sareng profil.
  • Pangajaran anu canggih tina platform anu ngahirakeun anu pikaresepeun anu narik pelamar anu cocog.
  • Kamampuan anu luar biasa pikeun calon calon kompile sareng calon wawancara.
  • Kaprakan dina prosés dokumen sareng tetep kabébasan industri.
  • Kaahlian Interpersonal sareng Komunikasi
  • Kamampuhan pikeun anggun sareng departemen internal sareng ngamekarkeun strategi ngahijikeun sareng profil.
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Process Excellence
Program Manager
Full time

Taros

  • Ngembangkeun program anyar pikeun ngadukung arah strategis.
  • Nyiptakeun sareng ngatur tujuan jangka panjang.
  • Ngembangkeun Anggaran sareng Rencanana rencana pikeun program.
  • Ngembangkeun metode evaluasi pikeun meunteun kakuatan program sareng ngaidentipikasi daérah pikeun pamutahiran.
  • Nulis Program Ngabantosan Proposal pikeun ngajamin jasa jasa anu henteu diganggu.
  • Ngatur tim sareng jagat bakat sareng tanggung jawab.
  • Ensuring tujuanna tepang di daérah kalebet kapuasan customer, kasalametan, kualitas, sareng pagelaran tim.
  • Ngalaksanakeun sareng ngatur parobahan sareng interverensi pikeun mastikeun tujuan proyék kahontal.
  • Rapat sareng pamangku Stentent pikeun komunikasi gampang sareng transparan ngeunaan masalah proyék sareng kaputusan dina jasa.
  • Ngabukaan akurat sareng waktos status status program sapanjang siklus kahirupan.
  • Nganalisa program program.
  • Damel strategi sareng tim pamasaran.

Sarat

  • Ditembangkeun pangalaman damel di manajemén program atanapi salaku manajer proyék
  • Rékam Lacak Ngatur Sadaya Umum Alatan Produk anu suksés Sapanjang Hidahna
  • Insinyur / MBA atanapi pengusaha gagal
  • Jalma anu mikanyaah masalah-ngarengsekeun masalah sareng henteu netep pikeun solusi naon waé, tapi sesebutan milarian anu langkung saé
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Business Analyst
Full time

Taros

  • Asdilits, analisa, nungkulan, sareng validin kabutuhan usahaum bisnis, saha waé aranjeunna konsumén atanapi pangguna tungtung.
  • Nunjukkeun sareng ngadegkeun ruang lingkup sareng parameter syarat analisis dina dasar proyek-ku proyék proyek-ku dukungan proyék anu ngartikeun, kritéria hasil, sareng Métrik.
  • Panaliti, ulasan, sareng nganalisa efektifitas sareng efisiensi ngembang perajakan pelayanan anu tos aya sareng ngembangkeun strategi ieu pikeun ningkatkeun prosés ieu.
  • Daliti dina ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan produk kanggo nyumponan dilebetkeun upami syarat sareng ngadukung usaha mésér.
  • Ngagibilasi dina pilihan struktur software dokuméntitas dokuméntitas yén organisasi éta tiasa milih.
  • Nganalisa sareng syarat syarat kanggo kasadapan, konsistensi, hasilna, kamampuan, sareng konformasi ka standar.
  • Narjamahkeun syarat palaksanaan konsepual anu ngagaduhan sarat fungsi anu jelas anu kaharuh yén tiasa sanés pamekar / Proyék.
  • Manages sareng ngalacak status sarat sapanjang awéwé proyék; Ngalaksanakeun sareng ngaleupaskeun sakumaha perlu.
  • Komikasi parobihan, ningkatkeun sareng modifikasi syarat bisnis - sacara lisan atanapi liwat dokuméntasi tulisan.
  • Anjeun bakal tanggel waler pikeun ngeureunkeun kapamilikan siklus kamekaran, narjamahkeun sarat bisnis kana spésifikasi fungsional
  • Janten titik fokus utama pikeun hubungan tim bisnis.
  • Anjeun bakal tanggel waler pikeun ngeureunkeun kapamilikan siklus kamekaran, narjamahkeun sarat bisnis kana spésifikasi fungsional

Sarat

  • Kaahlian komunikasi sareng tinulis
  • Kamampuhan tiasa dianggo sacara mandiri ogé dina hiji tim
  • Pokusan dina nyandak inisiatif sareng ngatur waktos sareng jadwal
  • Tingkat kanyamanan alus berinteraksi sareng klien profésional anu luhur sareng ahli industri
  • Ngartikeun sareng ngembangkeun bisnis kritis sareng laporan nyilangan sadaya taksi bisnis internasional, indikator prestasi sistem, sareng finansial.
  • Laporan eksekutif konci sareng métrik anu dikonsumsi ku pamimpin urang
  • Nyadiakeun kapamingpinan pamikiran dina dives jero perjalanan di jero spésifikasi rupa-rupa pagelaran konci
  • Bakat dina inpormasi nampilkeun sareng akurat sareng akurat, kalayan ngarawat perhatian
Interested in this opportunity? Mail us at career@tileswale.com Or Drop Your CV
Can’t find your fit? Drop your CV and we’ll reach out when
an opportunity comes up!
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell