Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Urinal Urinals parantos wajib ti saprak ruang masarakat anu mimiti dilakukeun sareng salaku jumlah daérah umum tumbuh unggal dinten anu sanés sareng éfisién henteu ngagaduhan. Urinal dipasang di kamar mandi umum pikeun ningkatkeun efektivitas sareng nyegah jalur panjang. Solusi Ji salong anu direncanakeun sacara pangabutuh pikeun ngaraos jukut umumna, anu bakal merlukeun langkung pangropéa anu langkung penting. Kinging dina urinal langkung gancang sareng sanés ti sadera dina pacap, sareng ogé ngagaduhan kauntungan tambahan tina PCING khusus. Urinals pikeun jalu ogé tiasa disayogikeun dina jangka panjang pikeun nampung boh jalma pondok atanapi jangkung. Paménta fasilitas umum di India di India di india paling luhur dina momen lalaki urinaled khusus saleresna pareum. Seueur prasarana sanesware nawiskeun seleksi jinis urat pikeun dianggo bisnis, sareng sadaya aster anu caal sapertos kitu sok inovasi sareng ningkatkeun kualitas produk. Urinal lulus pamekar téknis ogé, sareng urinal saé anu ayeuna langkung efektif pikeun Ilmu Konsvervasi cai, kaadien, sareng, aranjeunna anu pikaresepeun pisan ka kamar mana waé. Nyiuntuan éta kompak, langkung saderhana dianggo, sareng ngonsumsi cai anu langkung alit dina unggal siram; Nyatana, rupa-rupa inovasi urinal modern parantos ngajantenkeun beberesih nyiram nyiram. Sababaraha pabrik anu nyiksa ogé parantos diwangun reputasi pikeun dirina sorangan, efisiensi produk sareng réliabilitas anu henteu cocog. Tulesweale nunjukkeun rupa-rupa urinal anu berkualitas kualitas luhur sareng ngadeg sareng ngadeg anu dianggo ku pengabutuh sareng suplemén.
Urinal Riva

Urinal

Nano Large

Urinal

Flat Back

Urinal

Squatting-7017

Urinal 435x330x100mm

Elettra - 7018

Urinal 370x305x495mm

Golf-7016

Urinal 325x335x660mm

Zen-7015

Urinal 300x260x515mm

Delta - 7014

Urinal 500x325x450mm

Daptar Gratis