Tempes vitried: gedong padumukan modéren sareng bisnis ayeuna woradays gaduh ubin. Tempes anu kokotor, gurat, sareng ngaruksak buktina anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun rohangan sibuk. Vitrifikasi ogé nyiptakeun permukaan non-poros anu matak pintonan anu langkung gampang pikeun permukaan ubin kusabab henteu pantes ku cair atanapi noda. Tiles vitrasi ieu datangna dina pola penjual anu béda-béda, sareng réngsé. Ku kituna, pamilik Imah tiasa ngémutan desain unik sanés sareng gaya sapertos pikeun pancenses desain. Ieu mangrupikeun sababaraha ukuran anu populér Jilujuran Jerred Elited: 24 x 24 inci, 32 x 32 inci, sareng 24%, sareng 24 X 48 inci. 
MATRIX-GREY

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Granite

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-GOLD

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-GALAXY

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-DOVE

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-CORE

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-BLACK

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-ARMY

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-PISTA

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

MATRIX-PINK

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Lime

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Matrix-Honey

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24...

Punten lebetkeun 6 angka OTP ngintunkeun

Ngarobih nomer ponsel

+1

Scan QR Code sareng kéngingkeun aplikasi langsung

Ku neraskeun, anjeun satuju kana Tileswale Syarat panggunaan jeung kabijakan privasi.

+ Requirements