Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Kawijakan ngabalikeun duit

  • TilesWale mangrupikeun perantara antara pembeli ubin sareng supplier / pabrik. Kami henteu aub dina prosés pengiriman barang.
  • Anu meuli sareng supplier kedah ngabahas metode pengiriman, biaya, sareng istilah sanésna sateuacanna sateuacan neraskeun transaksi.
  • TilesWale moal nanggungjawaban kanggo sagala reureuh dina pengiriman barang atawa karuksakan barang lumangsung bari di transit ka nu meuli. Saatos mayar, kami henteu ngajamin ngabalikeun duit. Ieu dumasar kana kawijakan produsén ubin.
  • Pembatalan sareng ngabalikeun duit artos ngan ukur tiasa dilaksanakeun upami dua pihak (supplier sareng pembeli) satuju sareng éta. Upami anu mésér nampi barang anu rusak atanapi cacad sareng supplier satuju pikeun uih deui & ngabalikeun duit, anu mésér kedah nganteurkeun barang dina kaayaan aslina.
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell