Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Kawijakan pengiriman barang

  • Pikeun pembeli internasional, pesenan dilaksanakeun ngaliwatan perusahaan kurir internasional anu kadaptar atanapi International freight forwarder & port. Sareng pikeun pembeli domestik, pesenan dieusi ku panyadia jasa angkutan domestik.
  • TilesWale moal aub langsung dina prosés pengiriman barang. Nu meuli jeung supplier kudu ngabahas métode pengiriman barang, biaya pengiriman barang, jeung istilah séjén pikeun mastikeun urus repot-gratis.
  • Urang damel salaku perantara antara suppliers / pabrik jeung pembeli. Kami nyambungkeun pembeli ubin sareng supplier / pabrik sacara global.
  • Sakali nu meuli nempatkeun pesenan jeung nyieun mayar, supplier bakal ngahasilkeun ubin sakumaha per sarat dieusian.
  • TilesWale teu nanggungjawaban kanggo sagala reureuh dina pangiriman ku parusahaan kurir atawa otoritas pos.TilesWale teu nanggungjawaban kana sadaya karuksakan kana urutan bari di transit ka meuli.
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell