Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Sapotong baskét Sak beda-naon cowbasin dianggap salaku titik fokus di setélan kamar mandi, ti medu sedeng ka kuat ka ultra-stylish pilihanna aya. Kamar mandi parantos salamina pilihan rohangan anu pribadi pikeun jalma sareng ku sabab éta perbaikan dina rohangan éta parantos biasa dieusi atanapi nyayogikeun rasa motivasi atanapi inspirasi. Rupa-rupa jinisna tiasa dianggo pikeun ngamekarkeun kamar mandi sareng ningkatkeun téma desain interior. Unggal kamar mandi nungtut item penting, sapertos kabel, daérah mandi, mandi, kaca témbal, sareng anu sanésna. Washbasin kamar mandi parantos mekar dina hal konstruksi sareng bentukna. Hal ieu sayogi dicocungan sareng kabutuhan konsumen. Persentase ageung di bumi sapertos nganggo desainer tilelep saprak aranjeunna nambihan desain gaya kamar mandi. Nanging, henteu seueur factlournated caket sareng cuci nalika éta bakal ngarobih kamar mandi. Sanaos aya seueur pilihan anu béda akhir-akhir ieu sajumlah Bagin éta mangrupikeun omongan kota sareng parantos salah sahiji barang anu pang populernana. Panginten salah sahiji fascin anu paling berwujudan-busana teu kuat sareng karajaan. Éta tiasa dipanggihan di mayoritas. Sinks sapertos didukung ku dasar ipis anu dikurangan atanapi buleud sareng kerung dimana waé ngahontal lantai. Surwa petunjuk nawiskeun kageulisan sareng defesse, tapi aranjeunna butuh kapasitas anu tiasa ditampi. Henteu idéal kanggo kamar mandi alit, tapi tiasa dianggo saé dina rohangan sareng rencana lantai terbuka sareng siling anu luhur. Éta sayogi dina sababaraha desain anu beunghar sareng canggih pikeun ngalengkepan jinis kamar mandi. Kajumlah anu lengkep Tileswale nawiskeun rupa-rupa jarum basin dina desain anu béda, gaya, sareng asorability.
Kolar Wood Z-patterned...

Hiji Sapotong Baskom
930 X 505 X 610 mm

Kolar Z-Pattern Wood l...

Hiji Sapotong Baskom
930 X 505 X 610 mm

White Designer Washbas...

Hiji Sapotong Baskom
930 X 505 X 610 mm

White Latest Stylish W...

Hiji Sapotong Baskom
930 X 505 X 610 mm

Stream-4021

Hiji Sapotong Baskom
485x450x438mm

Prince-4020

Hiji Sapotong Baskom
490x427x382mm

Loren-4017

Hiji Sapotong Baskom
372x372x537mm

Torra-4016

Hiji Sapotong Baskom
505x350x260mm

Rio-4015

Hiji Sapotong Baskom
465x325x240mm

Linux-4014

Hiji Sapotong Baskom
555x470x395mm

Blaze-4013

Hiji Sapotong Baskom
465x420x300mm

Triton-4012

Hiji Sapotong Baskom
430x430x420mm

Daptar Gratis