Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

kabijakan privasi

  • Lampu Patalina Solusidiwangun tehUbin Waleaplikasi salaku aplikasi Gratis. LAYANAN ieu disayogikeun ku Light Link Solutions tanpa biaya sareng dimaksudkeun pikeun dianggo sakumaha anu ayeuna.
  • Halaman ieu dianggo pikeun nginpokeun ka sémah ngeunaan kabijakan kami kalayan ngumpulkeun, pamakean, sareng panyingkepan Inpormasi Pribadi upami aya anu mutuskeun pikeun ngagunakeun Layanan kami.
  • Upami anjeun milih nganggo Jasa kami, maka anjeun satuju pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi anu aya hubunganana sareng kawijakan ieu. Inpormasi Pribadi anu kami kumpulkeun dianggo pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Kami moal nganggo atanapi ngabagi inpormasi anjeun ka saha waé kecuali anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi ieu.
  • Istilah-istilah anu dianggo dina Kabijakan Privasi ieu gaduh hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan kami, anu tiasa diaksés di TilesWale.com kecuali didefinisikeun dina Kabijakan Privasi ieu.
  • Pikeun pangalaman anu langkung saé, nalika nganggo Layanan kami, kami panginten anjeun kedah masihan kami inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi, kalebet tapi henteu dugi ka Nomer Telepon, Inpormasi Pribadi, Gmail. Inpormasi anu urang nyuhunkeun bakal dipikagaduh ku kami sareng dianggo sakumaha anu dijelaskeun dina kawijakan privasi ieu.
  • Aplikasina nganggo jasa pihak katilu anu tiasa ngumpulkeun inpormasi anu dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun.
  • Tautan ka kawijakan privasi panyadia ladénan pihak katilu anu dianggo ku aplikasi éta Google Play Services
  • Kami hoyong nginpokeun ka anjeun yén iraha waé anjeun nganggo Layanan kami, upami aya kasalahan dina aplikasi kami ngumpulkeun data sareng inpormasi (ngaliwatan produk pihak katilu) dina telepon anjeun anu disebut Data Log. Data Log ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét (“IPâ€) alat anjeun, nami alat, versi sistem operasi, konfigurasi aplikasi nalika ngagunakeun Layanan kami, waktos sareng tanggal panggunaan Layanan anjeun, sareng anu sanésna. statistik.
  • Cookies nyaéta file sareng sajumlah leutik data anu biasa dianggo salaku identifier unik anonim. Ieu dikirim ka panyungsi anjeun tina situs web anu anjeun kunjungi sareng disimpen dina mémori internal alat anjeun.
  • Jasa ieu henteu nganggo cookies ieu sacara eksplisit. Nanging, aplikasi éta tiasa nganggo kode pihak katilu sareng perpustakaan anu nganggo cookies pikeun ngumpulkeun inpormasi sareng ningkatkeun jasana. Anjeun gaduh pilihan pikeun nampi atanapi nampik cookies ieu sareng terang iraha cookie dikirim ka alat anjeun. Upami anjeun milih nampik cookies kami, anjeun panginten henteu tiasa nganggo sababaraha bagian tina Layanan ieu.
  • Urang tiasa ngerjakeun perusahaan sareng individu pihak katilu kusabab alesan ieu:
    Pikeun mempermudah Service kami;
    Pikeun nyayogikeun jasa atas nama urang;
    Pikeun ngalaksanakeun jasa anu aya hubunganana sareng jasa; atawa
    Pikeun ngabantosan kami dina nganalisa kumaha jasa kami dianggo.
  • Kami hoyong nginpokeun ka pangguna tina Layanan ieu yén pihak katilu ieu ngagaduhan aksés kana Inpormasi Pribadi anjeun. Alesanna nyaéta pikeun ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun ka aranjeunna atas nama urang. Tapi, aranjeunna wajib henteu nyingkab atanapi nganggo inpormasi pikeun tujuan anu sanés.
  • Kami ngahargaan kapercayaan anjeun dina nyayogikeun Inpormasi Pribadi anjeun, ku kituna kami narékahan pikeun ngagunakeun cara anu ditampi sacara komersil pikeun ngajagaan éta. Tapi inget yen euweuh metoda transmisi ngaliwatan internét, atawa métode gudang éléktronik 100% aman tur dipercaya, sarta kami teu bisa ngajamin kaamanan mutlak na.
  • Service ieu bisa ngandung tumbu ka situs séjén. Upami anjeun ngaklik tautan pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs éta. Catet yén situs éksternal ieu henteu dioperasikeun ku kami. Ku alatan éta, kami nyarankeun pisan anjeun marios Kabijakan Privasi situs wéb ieu. Urang teu boga kontrol jeung nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi, atawa prakték situs atawa jasa pihak katilu mana wae.
  • Jasa ieu henteu ngahubungkeun saha waé anu umurna di handapeun 13 taun. Kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi ti murangkalih umur 13 taun. Upami urang mendakan yén murangkalih umur 13 taun parantos nyayogikeun inpormasi pribadi ka kami, kami langsung ngahapus ieu tina server kami. Upami anjeun indung atanapi wali sareng anjeun sadar yén anak anjeun parantos nyayogikeun inpormasi pribadi ka kami, mangga ngahubungi kami supados kami tiasa ngalakukeun tindakan anu diperyogikeun.
  • Urang tiasa ngapdet Kabijakan Privasi urang ti waktos ka waktos. Ku kituna, anjeun disarankan pikeun marios kaca ieu périodik pikeun sagala parobahan. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan parobahan naon waé ku ngeposkeun Kabijakan Privasi anyar dina halaman ieu. Parobihan ieu efektif langsung saatos dipasang dina halaman ieu.
  • Upami anjeun gaduh patarosan atanapi saran ngeunaan Kabijakan Privasi kami, ulah ragu ngahubungi kami di app@tileswale.com
  • Dimana aplikasi mobile Tiles Wale dicandak tina sumber anu sanés ti Apple App Store atanapi Google Play, anjeun tiasa ngabagi nami, nomer, ID Google sareng alamat email anu aya dina buku alamat anjeun (Inpormasi Kontak) sareng Tiles Wale ku ngaktifkeun Tiles Wale Invite. Fungsi Kontak. Dimana Aplikasi Tiles Wale dicandak ti Apple App Store atanapi Google Play, kami henteu ngabagi Inpormasi Kontak pangguna. Tiles Wale tiasa ngumpulkeun, nyimpen sareng nganggo daptar identifier anu aya hubunganana sareng jasa anu dihubungkeun sareng Inpormasi Kontak pikeun ningkatkeun hasil anu dibagikeun sareng Pamaké anu sanés.
  • Punten dicatet yén teu aya inpormasi kontak sanés sanés nomer telepon sareng nami napel, ID Google sareng alamat email anu bakal dikumpulkeun sareng dianggo tina buku alamat anjeun. Nomer atanapi inpormasi anu sanés anu aya dina buku alamat anjeun bakal disaring ku algoritma kaamanan kami sahingga moal dikumpulkeun ku Tiles Wale. Perhatikeun ogé yén Anjeun salawasna bisa milih teu babagi Inpormasi Kontak jeung Tiles Wale.
Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell