Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Kajadian: Kancéna anjeun langkung ti hiji aksésori, henteu kedah janten deui dinten ieu sareng umur. Kajadian jauh langkung praktis sareng milih faucet anu leres tiasa langkung hésé tibatan anu anjeun pikir. Kancum, percantenkeunana atanapi henteu, asalna dina sababaraha warna, legar, desain, sareng ukuran. Milih budaya melep atanapi pesa kerdét kedahna dilakukeun kalayan miara pangembangan sabab anjeun bakal ngagunakeun keran anu sami mangtaun-taun sareng éta kedah ngalengkepan suung umum sareng ngahading wanda sanésna. Seket mangrupikeun barang anu ngagaduhan sumber cai kanggo nginum, ngumbah, masak, sareng ngabersihkeun. Aliran cai diatur ku Levers nyambung ka awak keran. Ieu biasana dijieun tina kuningan sareng kromat ngiringan bahan kuat. Kajadian mangrupikeun aksésori penting tina kahirupan sapopoé. Nganggap seueur jinis sareng pilihan anu béda sareng ngahias kamar mandi atanapi dapur sateuacan mutuskeun dina keran anu sampurna. Klompét dapur sareng kamar mandi anu ditawarkeun ku kabiayaan pangsaéna sareng supplier dipikanyaho ku drive, kinerja anu, sareng daya mewi. Sumuhun dibangkit kana aksésori méraan sareng ramalan, di Tileswale kami gaduh keuntungan anu lega dina platform, anu ditunjuk ku merek pangsaéna sareng pamondok pangsaéna.
LONG BODY

Bib Jago

SWAN NACK

Jago tihang

WALL MIXER 3 IN 1

Tembok Mixer

WALL MIXER 2 IN 1

Tembok Mixer

13 FLUSH COCK (H)

Metrpole klep siram

08 SINK COCK

Tilelep jago

09 SWAN NACK

Jago tihang

05 PILLAR COCK

Jago tihang

SINK MIXER

Tilelep jago

Daptar Gratis