Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Rincian parusahaan

Koleksi ARMANO diwangun ku kombinasi klasik tina ubin vitrified full-body anu béda-béda ti 600x600mm, 600x1200mm, 200x1200mm, 300x1200mm dina ketebalan 10mm, 12mm, 16mm, sareng 20mm

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1000 mm ( 12 x 40 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1000 mm ( 08 x 40 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran
Company Image

Mr. Darshit

Company Image

Himanshu Detroja

Company Image

Mr. Arun

Company Image

Piyush Rathod

Armano Vitrified LLP

Survey No : 19/21 Matel Virpar Road At : Virpar (Matel),
Ta: Matel Road,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk