Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 900 mm ( 12 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 900 mm ( 08 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1000 mm ( 12 x 40 inci )
Wates & Kotak hiasan 24 x 4 inci
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran
Company Image

Amit Patel

Managing Director

Company Image

Avenue Decor

Company Image

Avenue Ceramica India

Avenue Group

B/H. Iscon Tiles Zone, Paneli Road, Near Dariyalal Hotel, Morbi - 363642. (Guj.) India,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk