Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

BlueZone diadegkeun kalayan tujuan pikeun nyetir parobihan dina industri ubin. Kami produsén keramik aporselin India kalayan ubin kualitas unggul di India. Ngembangkeun pola perenah anu sampurna sareng saé anu nyetél patokan dina asosiasi ubin porselin sareng keramik.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
PGVT & GVT 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Kotak témbok Digital 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Bluezone 60*120cm Nebula

PGVT & GVT
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

Bluezone 60*120cm Master

PGVT & GVT
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Company Image

Mr. Nitin Patel

Marketing

Company Image

Mr.Manoj Patel

Marketing Export

Company Image

Kalpesh Patel

Company Image

Rajeshbhai

Marketing

Company Image

Dhruvin

Export Director

BlueZone Tiles Pvt Ltd

At. Pavadiyari, Near Kajaria Sanitaryware, Jetpar Road, Morbi - 363630 (INDIA),
Ta: Pavadiyari-Sapar (Jetpar Road),
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk