Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Rincian parusahaan

Sonne Tiles Nawiskeun anjeun desain kauntungan anyar, pola, warna, kualitas ngumpul pikeun ngahasilkeun sinergi Tembok sareng lantai anu paling fungsional pikeun ngahias tempat tinggal anjeun.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Wates & Kotak hiasan 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Wates & Kotak hiasan 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
Wates & Kotak hiasan 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Wates & Kotak hiasan 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
Wates & Kotak hiasan 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Wates & Kotak hiasan 1200 x 1800 mm ( 48 x 72 inci ) ( 4 x 6 Ft )
Wates & Kotak hiasan 24 x 4 inci
Wates & Kotak hiasan 24 x 3 inci
Wates & Kotak hiasan 24 x 2 inci
Ubin poster 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Ubin poster 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

12x18 Vitrosa Gate God

Wates & Kotak hiasan
300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )

2x2 GVT Poster

Wates & Kotak hiasan
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Dharmik Patel

Marketing Director

Company Image

Parth Patel

Marketing

Sonne Tiles Designer

Maruti Estate, Near Dariyalal Resort, Behind Nand Petrol Pump, 8-A National Highway, Morbi-363642,
Dist: (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk