Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 900 mm ( 12 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 900 mm ( 08 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1000 mm ( 12 x 40 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1000 mm ( 08 x 40 inci )
Wates & Kotak hiasan 24 x 4 inci
Wates & Kotak hiasan 24 x 3 inci
Ubin poster 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Ubin poster 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Vision Step And Riser (3 Feet)

Lengkah jeung Riser / Strips
300 x 900 mm ( 12 x 36 inci...

Vision Step And Riser (3.25 Feet)

Lengkah jeung Riser / Strips
300 x 1000 mm ( 12 x 40 inc...

Vision Step And Riser (4 Feet)

Lengkah jeung Riser / Strips
200 x 1200 mm ( 08 x 48 inc...
Company Image

Hitesh Thanki

Company Image

Kamlesh Modha

Vision Industries

Plot No.9 , Near Robb Sanitaryware, Lalpar-Bhadiyad Road , At. Bhadiyad , Morbi - 336642,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk