Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

ZEALTOP Vitrified komitmen ka nyadiakeun technologically canggih, dirancang aesthetically,-kakuatan tinggi, kualitas premium ubin vitrified nu nyugemakeun komérsial ogé kabutuhan customer padumukan di pasar domestik jeung internasional.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Ganda muatan Vitrified Kotak 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Ganda muatan Vitrified Kotak 800 x 800 mm ( 32 x 32 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

ZEALTOP PGVT 60x120

PGVT & GVT
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

ZEALTOP DOUBLE CHARGE

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...
Company Image

Sumit Patel

Managing Director

Company Image

Jitendra Patel

Director

Company Image

Mr. Sachin

Marketing

Company Image

Jigar Patel

Marketing

Company Image

Naresh Patel

Marketing

Zealtop Granito Pvt Ltd

National Highway 8-A, Old Ghuntu Road, Morbi, Gujarat 363642,
Ta: Old Ghuntu Road,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk