15 Produk anu dipendakan

Detil perusahaan

Cibela ngahaturan kualitas unggal hubungan, janten nganggo perdagangan, para nasabah, atanapi ékspor. aranjeunna tetep sareng ngajaga kualitas sareng standar. Ciblama dadas salaku éntitas anu dipercaya Aranjeunna nyayogikeun desain anu panganyarna, pola, warna kalayan produsén kualitas ubin. Pengambangan sosial kumpul pikeun ngirimkeun énergi kerjasama tina témbok anu paling ageung sareng dek pikeun misi misi tarip anjeun. sangsara penting sareng watesan umat manusa.

Rincian manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Kotak porselin Digital 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
  • Tiles Pabrikan
  • Supplier ubi
  • Batesan Tiles
  • Perusahaan Tiles
  • Tilét Tiles
  • Toko ubin
  • Tiles Showroom

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Bansi Bhojani

Director

Company Image

Dharam Makasana

Marketing

CIBELA VITRIFIED PVT.LTD. (CVL)

N.H. 8-A,lunsar Road, Opp. Bhojpara Village, Survey No. 85, Wankaner, ,
Ta: Dhuva-Vaghasiya,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Panyaring produk

Punten lebetkeun 6 angka OTP ngintunkeun

Ngarobih nomer ponsel

+1

Scan QR Code sareng kéngingkeun aplikasi langsung

Ku neraskeun, anjeun satuju kana Tileswale Syarat panggunaan jeung kabijakan privasi.

+ Requirements