Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

Cibela vitrified ngitung kualitas unggal hubungan, boh jeung dagang, konsumén, atawa eksportir. aranjeunna ngajaga sareng ngajaga kualitas sareng standar. Cibela Keramik diadegkeun salaku éntitas anu dipercaya dina industri ubin. aranjeunna nyayogikeun desain panganyarna, pola, warna sareng produsén ubin kualitas. Quality gathering sosial pikeun nganteurkeun énergi koperasi tina Tembok paling praktis pikaresepeun tur dek pikeun beautify residence.Cibela Vitrified Anjeun misi pikeun ngamekarkeun efektivitas & amp; Dampak tina hasil panalungtikan ku widang ilmiah sareng sosial-budaya anu diarahkeun pikeun milari solusi pikeun sangsara penting sareng watesan umat manusa.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Kotak porselin Digital 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Kotak porselin Digital 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Digital Porcelain Tiles

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Bansi Bhojani

Director

Company Image

Dharam Makasana

Marketing

CIBELA VITRIFIED PVT.LTD. (CVL)

N.H. 8-A,lunsar Road, Opp. Bhojpara Village, Survey No. 85, Wankaner, ,
Ta: Dhuva-Vaghasiya,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk