Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

Kami produsén ngarah sarta éksportir hambalan & amp; riser, strips kai, runtuyan poster, jeung runtuyan dapur. Urang ngahasilkeun produk kualitas luhur. Kami terus-terusan nunjukkeun komitmen urang pikeun nyiptakeun ubin dina témbok tangga. Kami nganggo téknologi tinggi sareng mesin pangénggalna pikeun ngatur desain anu unggul.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 900 mm ( 12 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 900 mm ( 08 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1000 mm ( 12 x 40 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1000 mm ( 08 x 40 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Wates & Kotak hiasan 24 x 4 inci
Ubin poster 600 x 900 mm ( 24 x 36 inci )
Ubin poster 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Poster Tiles

Wates & Kotak hiasan
600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )

Step & Riser 3D

Lengkah jeung Riser / Strips
200 x 1200 mm ( 08 x 48 inc...

Step & Riser

Lengkah jeung Riser / Strips
200 x 1200 mm ( 08 x 48 inc...

Mural Tiles

Ubin poster
300 x 450 mm ( 12 x 18 inci...
Company Image

Mr. Jimit Shah

Marketing Director

Company Image

Mr. Hemal Shah

Marketing Director

Company Image

Ess Ess

Ess Ess Step And Riser

GROUP OF INDIA TILES COMPANY 8-A, National Highway, Old Ghuntu Jambudiya Rd, Near Bell Sanitary Wares, Morbi, Gujarat 363642,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk