Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

Lemina surfaces mangrupikeun perusahaan manufaktur ubin mosaik sareng subway munggaran di morbi, India. dina pasar anu kacida kompetitif ayeuna, lemina parantos ngukir ceruk ku ngadamel ubin pangleutikna sacara manusa. lemina, kalayan inovasi konstan na geus jadi epitomize tina desain kreatif sarta wangun di dunya ubin leutik. kalayan ideu anu unik, lemina mangrupikeun pock nalika ngadamel ubin mosaik sareng subway Hexagon 23x25mm, 48x55mm, Octagon 23x23mm, 55x55mm, Penny round 19mm, 30mm

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Subway & Mosaic Kotak 300 x 300 mm ( 12 x 12 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Lemina Surface

Subway & Mosaic Kotak
108 x 108 mm, 150 x 150 mm ...

WL Stone Mosaic

Subway & Mosaic Kotak
108 x 108 mm, 150 x 150 mm ...
Company Image

Nirmalsingh Zala

Marketing

Company Image

Ashish Patel

Company Image

Manav Detroja

Marketing

Lemina Surfaces

P.b No. 304, 8-a Natinal Highway, Near Dariyalal Resort, Morbi-363642,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk