Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

Letina Ceramic ngagaduhan pabrik ubin témbok digital panggedéna sareng paling modéren di Morbi, Gujarat, di India dimana kaayaan téknologi seni dianggo pikeun nganteurkeun produk pioneering ka pasar domestik ogé internasional. Merek na nawiskeun rupa-rupa pilihan Desain ubin Kalayan palet produk komprehensif, keramik Letina parantos janten pembawa bandéra kelas di industri. Eta geus ukiran kaluar hiji status nonjol ngaliwatan high end téhnologi manufaktur Unit, Desain modern jeung produk unggulan

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Kotak témbok Digital 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Kotak témbok Digital 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
PGVT & GVT 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Ganda muatan Vitrified Kotak 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Ganda muatan Vitrified Kotak 800 x 800 mm ( 32 x 32 inci )
Kotak élévasi Jerona Tinggi 300 x 450 mm ( 12 x 18 inci )
Kotak élévasi Jerona Tinggi 300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Awak pinuh Vitrified Kotak 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Letina-gvt-pgvt (2)

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

Letina-gvt-pgvt (1)

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

Letina-gvt-pgvt

PGVT & GVT
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci...

800x800mm-letina-double-charge-catelogue

Ganda muatan Vitrified Kotak
800 x 800 mm ( 32 x 32 inci )

600x600mm-letina-double-charge-catelogue

Ganda muatan Vitrified Kotak
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

24x12-Catelogue

Kotak témbok Digital
300 x 600 mm ( 12 x 24 inci )

12X18-GLOSSY-OLD

Kotak témbok Digital
250 x 450 mm ( 10 x 18 inci )
Company Image

Deep Ughareja

Company Image

Malay Badodariya

Gambar pabrik


Letina Tiles

8-A, National Highway, B/H Lalpar 132 K.V. Power House, Jambudia, Morbi - 363642, ,
Ta: Jambudiya,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk