Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

RUBY

napel

Tipe Dijual

Biasa

Bungkusan

20 Kg

Hirup Rak

12 Bulan ti DOM

Warna Kimia

Sadia dina sababaraha Warna

Liputan

Dina ketebalan 3mm, Approx.



Zibon Construction Chemicals

Morbi, Gujarat


Pikeun langkung rinci produk

produk patali



Produk Sarupa Ku Zibon Konstruksi Kimia



Daptar Gratis

+ Buy / Sell