Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Ngaran Produk

square1

Ukuran

300 x 300 mm ( 12 x 12 inci ) Ubin

Ngaran Bahan

Awak Keramik Ubin

Tipe Peletakan

Tembok Ubin

Warna

hawuk

Tipe Dijual

Biasa

SKU: TSTICZSS1

Kategori:Mosaik

Ukuran (MM) 300 X 300 MM Ubin
Ukuran (Inci) 12 X 12 Inci Ubin
Ukuran (CM) 30 X 30 CM Ubin
Ukuran (SUKU) 1 X 1 SUKU Ubin

Sehat & Aman

Ubin kami didamel tina unsur anu alami sareng liat anu pangsaéna, sareng dijamin pikeun dampak lingkungan anu panghandapna. Produk kami bébas tina bahan kimia sapertos Formaldehida, sanyawa organik volatile atanapi polivinil klorida sahingga janten pilihan anu aman sareng séhat pikeun rohangan anjeun..

Low-pangropéa

Produk kami ngagaduhan komposisi anu kompleks pisan pikeun dénsitas sareng kateguhan, sareng kusabab sipat sapertos kitu ubin tahan banting ngalawan goresan, noda atanapi dents sareng tahan cai. Ku kituna, ubin urang merlukeun minimal mun euweuh pangropéa salila hirupna.

Awet

Dijieun pikeun sagala jinis lalu lintas sareng fungsionalitas footfall beurat, kapadetan ubin anu ditingkatkeun kami ogé mastikeun daya tahan sareng umur panjang. Sifat kedap ubin urang ngalawan cai sareng kaayaan iklim sanésna nyayogikeun produk anu langkung atos.

Genténg Specs Guide

Kami nyayogikeun Pitunjuk Tile Specs pikeun pamahaman anu langkung saé ngeunaan produk sareng spésifikasina. Hal ieu ngamungkinkeun mésér repot-gratis sareng merenah tina solusi ubin anu paling cocog.

Guide instalasi

Guide instalasi disadiakeun kalawan unggal beuli pikeun mastikeun instalasi sampurna ubin. Pamasangan ubin anu leres sareng leres ngajamin umur panjangna sareng nyegah retakan atanapi karugian anu sanés.

Paké & Guide perawatan

Paké & Guide perawatan iklaskeun prakték pangsaéna pikeun kumaha ubin kedah dianggo sareng dirawat, pikeun umur anu langkung panjang. Tungtunan anu paling dasar dilayanan pikeun ngajaga polesan, stabilitas sareng kualitas ubin kanggo waktos anu lami.

Albania, Aljazair, Samoa Amérika, Andorra, Angola, Anguilla, Antartika, Antigua jeung Barbuda, Argéntina, Arménia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaijan, Bahama, Bahrain, Bangladés, Barbados, Bélarus, Bélgia, Bélis, Bénin, Bermuda, Butan, Bolivia, Bosnia jeung Hérzégovina, Botswana, Pulo Bouvet, Brazil, Téritori Samudra Hindia Britania, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso, Burundi, Kamboja, Kamerun, Kanada, Tanjung Verde, Kapuloan Cayman, Républik Afrika Tengah, Chad, Chili, Cina, Pulo Natal, Kapuloan Cocos (Keeling)., Kolombia, Komoro, Républik Kongo, Républik Démokratik Kongo, Kapuloan Cook, Kosta Rika, Cote Divoire (Bayi Gading), Kroasia, Kuba, Siprus, Républik Czech, Dénmark, Djibouti, Dominika, Républik Dominika, Timor Wétan, Ékuador, Mesir, Él Salvador, Guinea Khatulistiwa, Éritréa, Éstonia, Étiopia, Téritori éksternal Australia, Kapuloan Falkland, Kapuloan Faroe, Fiji, Finlandia, Perancis, Guyana Perancis, Polinésia Perancis, Téritori Kidul Perancis, Gabon, Gambia, Géorgia, Jérman, Ghana, Gibraltar, Yunani, Greenland, Grénada, Guadeloupe, Guam, Guatemala, Guernsey jeung Alderney, Guinéa, Guinea-Bissau, Guyana, Haiti, Heard jeung Kapuloan McDonald, Honduras, Hongkong, Hungaria, Islandia, Apganistan, Indonésia, Iran, Irak, Irlandia, Israél, Itali, Jamaika, Jepang, Jersey, Yordania, Kazakhstan, Kénya, Kiribati, Koréa Kalér, Koréa Kidul, Kuwait, Kyrgyzstan, Laos, Latvia, Libanon, Lésotho, Liberia, Libya, Liechtenstéin, Lituania, Luksemburg, Makau, Makédonia, Madagaskar, Malawi, Malaysia, Maladéwa, Mali, Malta, Pulo Manusa, Kapuloan Marshall, Martinik, Mauritania, Mauritius, Mayotte, Méksiko, Mikronésia, Moldova, Monako, Mongolia, Montserrat, Maroko, Mozambik, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Antillen Walanda, Walanda, Kalédonia Anyar, Selandia Baru, Nikaragua, Niger, Nigeria, Niue, Pulo Norfolk, Kapuloan Mariana Kalér, Norwégia, Oman, Pakistan, Palau, Wewengkon Paléstina Dijajah, Panama, Papua Nugini, Paraguay, Peru, Filipina, Pulo Pitcairn, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Reuni, Romania, Rusia, Rwanda, Saint Héléna, Saint Kitts Jeung Névis, Saint Lucia, Saint Pierre jeung Miquelon, Saint Vincent jeung Grénadin, Samoa, San Marino, Sao Tomé jeung Principe, Arab Saudi, Sénégal, Sérbia, Seychelles, Sierra Leone, Singapur, Slowakia, Slovénia, Téritori leutik di Inggris, Kapuloan Solomon, Somalia, Afrika Kidul, Géorgia Kidul, Sudan Kidul, Spanyol, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Kapuloan Svalbard Jeung Jan Mayen, Swaziland, Swédia, Swiss, Siria, Taiwan, Tajikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tokelau, Tonga, Trinidad jeung Tobago, Tunisia, kalkun, Turkménistan, Kapuloan Turks Jeung Caicos, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Uni Émirat Arab, karajaan Inggris, Amérika Sarikat, Amérika Sarikat Minor Outlying Islands, Uruguay, Uzbékistan, Vanuatu, Nagara Kota Vatikan (Tahta Suci), Vénézuéla, Vietnam, Kapuloan Virgin (Inggris), Kapuloan Virgin (AS), Wallis Jeung Kapuloan Futuna, Sahara Kulon, Yaman, Yugoslavia, Zambia, Zimbabwé, Peshawar, Al Khurtum, Mawna Union

produk patali

Produk Sarupa Ku Zona Keramik

Daptar Gratis
+

+ Buy / Sell