Tileswale Loader

Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

15 Produk kapanggih

Rincian parusahaan

Kami manufaktur sarta nyadiakeun rentang finest kualitas luhur ubin lanté beling dina ukuran 600x600mm & amp; 600x1200mm.

Graystone Ceramic parantos nyetél fasilitas produksi kelas dunya pikeun ngahasilkeun ubin porselin kualitas luhur. Desain, ukuran, warna sareng permukaan permukaan bakal dilakukeun kalayan émut kana kabutuhan konsumen.

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Kotak porselin Digital 600 x 1200 mm ( 24 x 48 inci )
Kotak porselin Digital 600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran

Matt-Marble-and-Cemato-Series

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Indian-Look-Series-

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

StoneX-Series

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Strip-Wooden-Series

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Wooden-Series

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )

Fusion-Series

Kotak porselin Digital
600 x 600 mm ( 24 x 24 inci )
Company Image

Pinak Bhai

Marketing Director

Company Image

Viren Patel

Marketing Director

Graystone Ceramic LLP

Survey No. 86p14, Sartanpar Road, 8 -A National Highway, Wankaner, Morbi, Gujarat 363621,
Ta: Sartanpar road,
Dist: Morbi (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk