Pasar Langsung Keramik-Genteng & Sanitaryware munggaran di dunya. Tileswale Playstore Kéngingkeun éta dina Google Play    Tileswale App Store Meunang dina App Store

Rincian Manufaktur

Ngaran Produk Ukuran
Lengkah jeung Riser / Strips 150 x 900 mm ( 06 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 150 x 1200 mm ( 06 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 900 mm ( 08 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 200 x 1200 mm ( 08 x 48 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 900 mm ( 12 x 36 inci )
Lengkah jeung Riser / Strips 300 x 1200 mm ( 12 x 48 inci )
Wates & Kotak hiasan 24 x 4 inci
  • Produsén ubin
  • Panyadia ubin
  • Éksportir Kotak
  • Perusahaan Ubin
  • Toko Ubin
  • Toko ubin
  • Kotak Pameran
Company Image

Marketing

Company Image

Kaushik Patel

Liniva Tiles

Plot No. 17, Sai Industries, At Bela (Rangpar), Jetpar Road, Morbi, Gujarat - 363642,
Dist: (Morbi,Gujarat)

Daptar Gratis

Filter Produk